Przerwy techniczne w maju 2021

Drodzy Klienci !

Zgodnie z informacjami działu technicznego APMG informujemy, że w miesiącu maju 2021, w niżej wymienionych terminach, na serwerach APMG prowadzone będą prace konserwacyjne. W czasie prac Portal dla Kandydatów nie będzie dostępny.

  • wtorek4 maj: od 18:30 BST (13:30 EDT) do 22:00 BST (17:00 EDT)
  • poniedziałek, 10 maj: od 18:30 BST (13:30 EDT) do 22:00 BST (17:00 EDT)
  • poniedziałek, 17 maj: od 18:30 BST (13:30 EDT) do 22:00 BST (17:00 EDT)
  • poniedziałek, 24 maj: od 18:30 BST (13:30 EDT) do 22:00 BST (17:00 EDT)

Egzaminy APMG online będą niedostępne między 15:30 GMT a 22:00 GMT w powyższych terminach.

Jednocześnie informujemy, że w związku z zaplanowaną aktualizacją naszej platformy, w dniach 11.05-12.05  mogą wystąpić utrudnienia w korzystaniu z platformy oraz jej tymczasowa niedostępność.

Prace prowadzone są w celu zapewnienia aktualności oprogramowania i konfiguracji serwerów za pomocą najnowszych poprawek zabezpieczeń.

Zespół Future Think