Przerwy techniczne w lipcu 2021

Drodzy Klienci!

Zgodnie z informacjami działu technicznego APMG informujemy, że w miesiącu lipcu 2021, w niżej wymienionych terminach, na serwerach APMG prowadzone będą prace konserwacyjne. W czasie prac Portal dla Kandydatów nie będzie dostępny.

  • poniedziałek, 5 lipca: od 18:30 BST (13:30 EDT) do 22:00 BST (17:00 EDT)
  • poniedziałek, 12 lipca: od 18:30 BST (13:30 EDT) do 22:00 BST (17:00 EDT)
  • poniedziałek, 19 lipca: od 18:30 BST (13:30 EDT) do 22:00 BST (17:00 EDT)
  • poniedziałek, 26 lipca: od 18:30 BST (13:30 EDT) do 22:00 BST (17:00 EDT)

Egzaminy APMG online będą niedostępne między 15:30 GMT a 22:00 GMT w powyższych terminach.

Prace prowadzone są w celu zapewnienia aktualności oprogramowania i konfiguracji serwerów za pomocą najnowszych poprawek zabezpieczeń.

Zespół Future Think