Przerwy techniczne w czerwcu 2021

Drodzy Klienci!

Zgodnie z informacjami działu technicznego APMG informujemy, że w miesiącu czerwcu 2021, w niżej wymienionych terminach, na serwerach APMG prowadzone będą prace konserwacyjne. W czasie prac Portal dla Kandydatów nie będzie dostępny.

  • wtorek, 1 czerwca: od 18:30 BST (13:30 EDT) do 22:00 BST (17:00 EDT)
  • poniedziałek, 7 czerwca: od 18:30 BST (13:30 EDT) do 22:00 BST (17:00 EDT)
  • poniedziałek, 14 czerwca: od 18:30 BST (13:30 EDT) do 22:00 BST (17:00 EDT)
  • poniedziałek, 21 czerwca: od 18:30 BST (13:30 EDT) do 22:00 BST (17:00 EDT)
  • poniedziałek, 28 czerwca: od 18:30 BST (13:30 EDT) do 22:00 BST (17:00 EDT)

Egzaminy APMG online będą niedostępne między 15:30 GMT a 22:00 GMT w powyższych terminach.

Prace prowadzone są w celu zapewnienia aktualności oprogramowania i konfiguracji serwerów za pomocą najnowszych poprawek zabezpieczeń.

Zespół Future Think