Przerwy techniczne APMG w październiku 2019 !

Drodzy Klienci !

Zgodnie z informacjami działu technicznego APMG informujemy, że w miesiącu październiku 2019, w niżej wymienionych terminach, na serwerach APMG prowadzone będą prace konserwacyjne. W czasie prac Portal dla Kandydatów nie będzie dostępny.

• poniedziałek, 7 październik: od 18:30 BST(13:30 EDT) do 22:00 BST(17:00 EDT)
• poniedziałek, 14 październik: od 18:30 BST(13:30 EDT) do 22:00 BST(17:00 EDT)
• poniedziałek, 21 październik: od 18:30 BST(13:30 EDT) do 22:00 BST(17:00 EDT)
• poniedziałek, 28 październik: od 18:30 GMT(13:30 EST) do 22:00 GMT(17:00 EST)

Egzaminy online będą niedostępne między 15:30 BST (10:30 EDT) a 22:00 BST (17:00 EDT) w powyższych terminach.

Prace prowadzone są w celu zapewnienia aktualności oprogramowania i konfiguracji serwerów za pomocą najnowszych poprawek zabezpieczeń.

Zespół Future Think