Przerwy techniczne APMG w marcu 2020 !

Drodzy Klienci !

Zgodnie z informacjami działu technicznego APMG informujemy, że w miesiącu marcu 2020, w niżej wymienionych terminach, na serwerach APMG prowadzone będą prace konserwacyjne. W czasie prac Portal dla Kandydatów nie będzie dostępny.

  • poniedziałek, 2 marzec: od 18:30 GMT (13:30 EST) do 22:00 GMT (17:00 EST)
  • poniedziałek, 9 marzec: od 18:30 GMT (13:30 EST) do 22:00 GMT (17:00 EST)
  • poniedziałek, 16 marzec: od 18:30 GMT (13:30 EST) do 22:00 GMT (17:00 EST)
  • poniedziałek, 23 marzec: od 18:30 GMT (13:30 EST) do 22:00 GMT (17:00 EST)
  • poniedziałek, 30 marzec: od 18:30 BST (13:30 EDT) to 22:00 BST (17:00 GMT)
  • Egzaminy online będą niedostępne między 15:30 GMT (10:30 EST) a 22:00 GMT (17:00 EST) w powyższych terminach.

Prace prowadzone są w celu zapewnienia aktualności oprogramowania i konfiguracji serwerów za pomocą najnowszych poprawek zabezpieczeń.

Zespół Future Think