Przerwy techniczne APMG w lutym 2019 !

Drodzy Klienci !

Zgodnie z informacjami działu technicznego APMG informujemy, że w miesiącu lutym 2019, w niżej wymienionych terminach, na serwerach APMG prowadzone będą prace konserwacyjne. W czasie prac Portal dla Kandydatów nie będzie dostępny.

• poniedziałek, 4 lutego: od 18:30 GMT (13:30 EST) do 22:00 GMT (17:00 EST)
• poniedziałek, 11 lutego: od 18:30 GMT (13:30 EST) do 22:00 GMT (17:00 EST)
• poniedziałek, 18 lutego: od 18:30 GMT (13:30 EST) do 22:00 GMT (17:00 EST)
• poniedziałek, 25 lutego: od 18:30 GMT (13:30 EST) do 22:00 GMT (17:00 EST)

Prace prowadzone są w celu zapewnienia aktualności serwerów za pomocą najnowszych poprawek zabezpieczeń.

Zespół Future Think