Przerwy techniczne APMG w marcu 2019 !

Drodzy Klienci !

Zgodnie z informacjami działu technicznego APMG informujemy, że w miesiącu marcu 2019, w niżej wymienionych terminach, na serwerach APMG prowadzone będą prace konserwacyjne. W czasie prac Portal dla Kandydatów nie będzie dostępny.

• poniedziałek, 4 marca: od 18:30 GMT (13:30 EST) do 22:00 GMT (17:00 EST)
• poniedziałek, 11 marca: od 18:30 GMT (13:30 EST) do 22:00 GMT (17:00 EST)
• poniedziałek, 18 marca: od 18:30 GMT (13:30 EST) do 22:00 GMT (17:00 EST)
• poniedziałek, 25 marca: od 18:30 GMT (13:30 EST) do 22:00 GMT (17:00 EST)

Prace prowadzone są w celu zapewnienia aktualności oprogramowania i konfiguracji serwerów za pomocą najnowszych poprawek zabezpieczeń.

Zespół Future Think