Przerwy techniczne APMG w listopadzie 2019 !

Drodzy Klienci !

Zgodnie z informacjami działu technicznego APMG informujemy, że w miesiącu listopadzie 2019, w niżej wymienionych terminach, na serwerach APMG prowadzone będą prace konserwacyjne. W czasie prac Portal dla Kandydatów nie będzie dostępny.

• poniedziałek, 4 listopad: od 18:30 GMT(13:30 EST) do 22:00 GMT(17:00 EST)
• poniedziałek, 11 listopad: od 18:30 GMT(13:30 EST) do 22:00 GMT(17:00 EST)
• poniedziałek, 18 listopad: od 18:30 GMT(13:30 EST) do 22:00 GMT(17:00 EST)
• poniedziałek, 25 listopad: od 18:30 GMT(13:30 EST) do 22:00 GMT(17:00 EST)

Egzaminy online będą niedostępne między 15:30 GMT (10:30 EST) a 22:00 GMT (17:00 EST) w powyższych terminach.

Prace prowadzone są w celu zapewnienia aktualności oprogramowania i konfiguracji serwerów za pomocą najnowszych poprawek zabezpieczeń.

Zespół Future Think