Przerwy techniczne APMG w kwietniu 2019 !

Drodzy Klienci !

Zgodnie z informacjami działu technicznego APMG informujemy, że w miesiącu kwietniu 2019, w niżej wymienionych terminach, na serwerach APMG prowadzone będą prace konserwacyjne. W czasie prac Portal dla Kandydatów nie będzie dostępny.

• poniedziałek, 8 kwietnia: od 18:30 GMT (13:30 EDT) do 22:00 GMT (17:00 EDT)
• poniedziałek, 15 kwietnia: od 18:30 GMT (13:30 EDT) do 22:00 GMT (17:00 EDT)
• wtorek, 23 kwietnia: od 18:30 GMT (13:30 EDT) do 22:00 GMT (17:00 EDT)
• poniedziałek, 30 kwietnia: od 18:30 GMT (13:30 EDT) do 22:00 GMT (17:00 EDT)

Prace prowadzone są w celu zapewnienia aktualności oprogramowania i konfiguracji serwerów za pomocą najnowszych poprawek zabezpieczeń.

Zespół Future Think