Przerwy techniczne APMG w grudniu 2019 !

Drodzy Klienci !

Zgodnie z informacjami działu technicznego APMG informujemy, że w miesiącu grudniu 2019, w niżej wymienionych terminach, na serwerach APMG prowadzone będą prace konserwacyjne. W czasie prac Portal dla Kandydatów nie będzie dostępny.

  • poniedziałek, 2 grudzień: od 18:30 GMT (13:30 EST) do 22:00 GMT (17:00 EST)
  • poniedziałek, 9 grudzień: od 18:30 GMT (13:30 EST) do 22:00 GMT (17:00 EST)
  • poniedziałek, 16 grudzień: od 18:30 GMT (13:30 EST) do 22:00 GMT (17:00 EST)

Egzaminy online będą niedostępne między 15:30 GMT (10:30 EST) a 22:00 GMT (17:00 EST) w powyższych terminach.

Prace prowadzone są w celu zapewnienia aktualności oprogramowania i konfiguracji serwerów za pomocą najnowszych poprawek zabezpieczeń.

Zespół Future Think